Коледна фотография

Запазете спомена от най-семейния празник

🎄НАЙ-СЕМЕЙНИЯТ ПРАЗНИК! 🎄

Коледа е очакване, Коледа е магия, Коледа е чудо. Коледа е време за семейството и любимите хора, време за подаръци, за споделени мигове и много любов. Споделете снимки с Вашите вълшебни коледни моменти. Нека да усетим магията заедно!

🎄КАКВО ВКЛЮЧВАТ ПРАЗНИЧНИТЕ ФОТОСЕСИИ?🎄

Идеите за празничните фотосесии включват, както фотография на децата, на семейството, така и любовна история, а понякога очакване на бебето, съвместно отваряне на подаръци под коледната елха, моменти на радост, изненада и обич. Какво може да бъде по-красиво за едно сплотено щастливо семейство?

Позволете ми да се впуснем заедно в магията на Коледа и Нова година, да направим уникални снимки, които да останат подарък за Вашето семейство и след години да Ви напомнят за споделените топли и радостни моменти в празничните дни. Коледа е време, когато ни се иска да повярваме в магията и чудесата!

🎄И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС НАЙ-ВАЖНОТО!🎄

Коледната фотосесия е оригинален подарък, затова съм подготвила специални ваучери, затова и снимките продължават до края на декември. Можете да купите и подарите ваучери на свои приятели или близки. Така Вие всъщност им подарявате време заедно, спомени, които остават и после могат да показват на близките си години наред. Подарявате им радост.

Помислете си, пребройте още веднъж седмиците до Коледа, започвайте да правите списъците с подаръци и изненади и прибавете към тях поне една коледна фотосесия за себе си или за приятели.

Ще ви подскажа нещо последно – ако се снимате по-рано, може да направите някои от коледните си снимки на картички. Със сигурност никой няма да разпрати толкова оригинална честитка.

🎄ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ.🎄

Заснемането на коледни фотосесии започва от 09.11.2019 г. до 29.12.2019 г. след предварително запазен за целта час.

Мястото е Mania tower (бившият хотел „Плевен“).

Времето за всяка коледна фотосесия е 1 (един) час. Важно условие е да сте точни, защото в противен случай губите ценно време за снимане. Снима се около 50 (петдесет) минути.

Ще има четири различни декора и много коледни предмети и аксесоари, които ще са на Ваше разположение за снимките. Студиото е добре отоплено, чисто и уютно.

В коледната фотосесия могат да участват членовете на едно семейство – родители и деца. Препоръчвам децата да дойдат облечени с тоалета, който сте избрали за снимките, но можете да им донесете още един комплект дрехи за преобличане, ако желаете.

🎄КОГА И КАК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ГОТОВИТЕ СНИМКИ?🎄

Готовите и обработени снимки ще получите на линк в Google drive, от където ще можете да си ги изтеглите. Времето за обработка на снимките е 10 работни дни.

 

🎄Пакет „празнична магия“ 🎅🎁🎄⭐🦌

  • До 15 подбрани и обработени кадъра изпратени по електронен път
  • Два декора за фотосесията
  • Цена: 60 лв.

 

🎄Пакет „КОЛЕДНО ЧУДО“🎅🎁🎄⭐🦌

  • До 30 подбрани и обработени кадъра изпратени по електронен път
  • Четири декора за фотосесията
  • Цена: 80 лв.

 

🎄ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:🎄

  • Изработване на DVD диск с празнична обложка – 5 лв.
  • Експресна обработка на снимките – до 3 работни дни + 50% от цената на пакета.
  • За редовните ми клиенти ще има 5 допълнителни снимки подарък.

 

🎄Може да се запишете чрез:🎄

Сподели: