Ваучер за фотосесия

Изненадайте някого с неочакван и нестандартен подарък

Защо да подарите ваучер за фотосесия?

Да подарите на приятел или близък фотосесия е чудесна идея. От този нестандартен подарък – преживяване остават спомени и прекрасни снимки. Освен това е подходящ за всякакви възрасти, за близки и не чак толкова близки хора.

Какво Ви предлагам?

Подаръчен ваучер за желана от Вас услуга: детска фотосесия на открито или в студио, фотосесия за бременни, бебета, новородени, семейна, за абитуриент или просто така, без повод. Запознайте се с предлаганите от мен услуги и изберете тази, която искате да подарите.

За колко време отговорям на заявка?

До няколко часа, така че дори да го поръчате в деня на празника, не се притеснявайте, ще получите навреме Вашия подаръчен ваучер.

Каква информация ми е необходима, за да Ви изпратя ваучер?

Напишете ми за кого е и от кого е. Трябва да уточните и каква фотосесия искате.

Как изглежда ваучерът?

За да го получите максимално бързо, а и за да спасим няколко дървета от превръщането им в луксозна хартия, изпращам подаръчния ваучер за фотосесия на посочен от Вас имейл.

Какво трябва да направи притежателят му?

Да се обади, за да уточним деня и часа за фотосесията и да ми каже номера на ваучера. Това е. Няма нужда да го разпечатва.

Колко време важи ваучерът?

Ваучерът важи за 6 месеца след като е поръчан и има краен срок за използване. Записан час с подаръчен ваучер отменен 24 ч преди часа за ползване не се презаписва.

Направете стилен, оригинален подарък на човека, когото искате да зарадвате – фотосесия.

Цена

*Ваучерът е без оскъпяване, т. е. плащате толкова, колкото струва услугата по принцип. Заплащането, по банков път, може да се направи до 5 работни дни след получаване на ваучера.

Сподели: