За мен

Алексче

Коя съм аз и какво е фотографията за мен?

Казвам се Александра Атанасова. Родена съм на 13 март 1990 г. Израснала съм в село Гривица, в близост до град Плевен. Запалих се по Фотографията благодарение на моя баща. Един ден ми показа фотоапарат от неговата младост – Зенит, с който е снимал разни събития. Разказа ми как е промивал снимки и разни интересни случки. На един рожден ден получих първия си цифров фотоапарат. От тогава до днес не спирам да снимам.

За AleksPhotography:

AleksPhotography е основана на 28.10.2018 г. Решението ми за създаването на Fb страницата беше спонтанно. Към днешна дата услугите предлагани от мен са многобройни. С удоволствие участвам в благотворителни инициативи. На разположение съм за всякакви снимки.

Какво има в бъдещето?

Е, дойде момента да последвам тази страст и да я превърна в реалност! Днес вече притежавам DSLR камери Nikon (d5200 & d750), с които мога да стартирам, обективи и необходимите аксесоари. Във всеки кадър влагам част от себе си. Разглеждайки първите си снимки и последно заснетите и виждам, че тази мечта се реализира. Чака ме дълъг път, но ще го вървя с усмивка на лице!

Нещо лично… 🙂

Доколкото за мене, зодия Риби съм. Типичен представител – артистична, усмихната. Обичам музиката (всякаква). Обичам света около мен да е като слънчев ден – с ярко синьо небе, галещи слънчеви лъчи и природа, която те зове!