Заснемане на абитуриентски бал

Един специален и вълнуващ спомен

Защо е важно да заснемете абитуриентския си бал?

Балът е една от най-важните нощи в живота Ви. Страшно важно е да уловите мига и да направите зашеметяващи снимки по забавен и приятелски начин, което да допринесе за доброто настроение по време на вечерта. Заснетите снимки ще се предават от поколение на поколение и така всички ще могат да видят колко сте били красиви.

Защо да изберете мен?

Старая се да уловя специалните моменти бързо и по забавен начин с отличително високо качество на заснемането. Ще съм на уговореното място по-рано, така че да уловя всяка Ваша стъпка. Като специалист в заснемането на всякакви събития – от балове, през рожденни дни, раждане, кръщане, сватби, детски рожденни дни, бебешка фотосесия и други – ще Ви доставя качествени и уникални снимки и записи.

Вие имате да избирате и да организирате толкова много неща за важната вечер, затова оставете на мен да се погрижа за снимките и видеозаснемането Ви. Училищният бал е уникално събитие, което никога повече няма да се повтори, затова се доверете на професионализма ми. Аз ще съхраня всичките Ви спомени от паметната вечер живи години наред.

Какво включва заснемането на абитуриентския Ви ден?

Снимките започват още от обличането и подготовката на абитуриента, като преминават през портретна фотосесия, снимки с роднини, родители и приятели. Видео заснемане на придвижването с автомобил до училището и заведението, в което ще се състои тържеството, снимки с учители и съученици до влизането на абитуриента в заведението, че дори и след това.

Сподели: